algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Les obres de rehabilitació de l'antic cine La Unión s'inicien el proper mes de setembre

La reforma de l'emblemàtic cinema la Unión de Son Servera ja és una realitat. L'Ajuntament va adjudicar a la darrera sessió plenària les obres a l'empresa Coemsa per un valor d'1,4 milions d'euros amb un termini d'execució de 21 mesos. Està previst que comencin les obres el mes de setembre.

Aquest és un projecte que va iniciar l'equip de govern anterior (PSOE-PSM). El cinema està ubicat just al límit del centre històric del poble fregant el bessó de l'activitat ciutadana a la vila. Per tant la recuperació d'aquest indret suposarà una sèrie d'avantatges com la dinamització i la descentralització de l'oferta cultural. Actualment el cinema és una instal·lació en pèssimes condicions i un niu de brutor. Amb la reforma es revitalitzarà aquest espai que es podrà destinar a fer activitats de tota casta com actuacions teatrals, cinema, congressos o actuacions musicals.

El projecte va crear en principi una mica de controvèrsia i fins i tot va néixer una plataforma que amb el lema «Salvem el Cine Unión» defensa que es respecti l'estructura de l'emblemàtic edifici. El projecte respecta el volum principal i crea una nova planta subterrània auxiliar per a l'escena. A la planta baixa hi haurà el porxo d'accés amb les taquilles i a l'interior un gran vestíbul que inclou el bar, l'escala i l'ascensor com també l'accés a la sala que tindrà un aforament total de 239 places. La sala superior és ocupada per un despatx i una sala multiusos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris