algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

El PSM assenyala Sant Joan de Déu com un nou incompliment del PP

Els nacionalistes recorden que Cirer s'havia compromès a fer un parc

El grup municipal del PSM denuncià ahir un nou incompliment electoral del PP a Palma. En concret, el desmantellament de la central elèctrica de Sant Joan de Déu i la seva inclusió a l'espai forestal del Carnatge. Per aquest motiu, els nacionalistes a Cort insten el PP a complir els seu compromisos amb la ciutadania.

El portaveu del PSM, Pere Muñoz, recordà que el programa que Cirer dugué el 2003 al Coll d'en Rebassa deia entre altres propostes que «a la fi aconseguirem el desmantellament de la central elèctrica de Sant Joan de Déu i la seva reconversió en zona forestal, que s'unirà a la del Carnatge». El regidor nacionalista indicà que «és vergonyós veure com s'engana els ciutadans del Coll de'n Rebassa i de Palma en general».

Tanmateix, des que les instal·lacions de Gesa es donaren de baixa definitivament, l'octubre del 2002, la seva reconversió en un espai verd ha estat una reivindicació ciutadana i un compromís polític.

No serà un parc
Ara com ara, la companyia Gesa Endesa no té intenció de cedir a la ciutat uns terrenys que són de la seva propietat. En aquesta parcel·la de 13.300 metres quadrats, s'hi ubicaran en el futur les oficines que ara es troben a Joan Maragall i els tallers que la mateixa empresa gesitona al polígon de Llevant. «Catalina Cirer ja ha promès molt més del que farà. A Sant Joan de Déu passarà el mateix que al carrer de Jacint Verdaguer. On hi havia d'haver un parc hi haurà una urbanització», va destacar Pere Muñoz.

Segons el PSM, el desmatellament de Sant Joan de Déu «ha estat sempre una prioritat per a aquella zona de Palma, tradicionalment molt degradada i que ha hagut de patir les molèsties derivades de la contaminació produïda pel seu funcionament des de l'any 1968». Per tant, i davant l'escassetat de zones verdes i de lleure que sofreix la nostra ciutat, «poder disposar dels més de 13.000 m2 que ocupa la central com a espai verd, incorporat al Carnatge, seria una bona inversió tant per a la zona del Coll i Can Pastilla com per a tota la ciutat». Així, els nacionalistes posen de manifest un altre incompliment electoral del PP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris