algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

L'oposició denuncia la situació «irregular» del personal de la Sala

Criticaren que no s'hagi negociat el conveni després de dos anys

Els grups municipals de l'oposició de Son Servera -PSOE, PSM i EU-EV- denunciaren ahir «la situació il·legal i irregular» dels treballadors de l'Ajuntament de la localitat. Fou en el ple d'ahir migdia, en el punt corresponent a l'aprovació d'una modificació del pressupost per a la convocatòria de quatre noves places d'administratiu, com també de vuit més de peó mediambiental.

La portaveu d'EU-EV, Conxi Peña, argumentà que «d'ençà que governau, no s'ha firmat el conveni dels funcionaris ni el del personal. Tampoc no s'han fet valoracions dels llocs de feina». I afegí que «el conveni és irregular i il·legal. Els treballadors cobren les nòmines amb anotacions de l'interventor, i canviau la gent de lloc sense motiu».

Per la seva banda, el portaveu del PSOE, Josep Barrientos, criticà també el fet que «molta gent cobra com a auxiliar i realitza les feines d'un administratiu. Hi ha molts de treballadors interins des de fa moltíssims d'anys i no s'han concedit places fixes». Així mateix, esmentà el tema de les hores extra, respecte de les quals denuncià «greuges comparatius».

El PSM també s'hi referí. El seu portaveu, Antoni Oliver defensà que «s'hauria d'elaborar un estudi, perquè certs funcionaris tenen més responsabilitats que el lloc que ocupen», a més de criticar que «no s'hagi convocat la plaça d'arquitecte ni la d'aparellador municipal».

D'altra banda, en la sessió municipal també s'hi aprovà la proposta de contribucions especials per als carrers del Torrent, el Port Nou i la carretera de Cala Bona, on es preveu dur a terme la dotació de serveis, voravies i la xarxa de clavegueram. Així mateix, es donà el vistiplau a la liquidació definitiva de les contribucions especials de la urbanització Es Baladres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris