nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Air Madrid inaugura una nova ruta entre la capital i Toluca, a Mèxic

L'aerolínia mallorquina continua l'expansió per l'Amèrica Llatina

JOANA NICOLAU. Mèxic.
Air Madrid continua la seva expansió per l'Amèrica Llatina amb la inauguració d'una ruta directa entre els aeroports de Barajas i de Toluca, a 50 quilòmetres de Mèxic DF.

La companyia aèria de preus reduïts, propietat de l'hoteler mallorquí José Luis Carrillo, oferirà dues freqüències setmanals els dimarts i els dissabtes. Seran amb un airbus 340-300 amb capacitat per a 252 passatgers i amb preus que oscil·laran entre els 3.150 euros de la categoria Grand Class i els 579 de la classe turista.

Amb aquest nou enllaç, l'aerolínia operarà amb un total de tretze rutes directes des de la capital de l'Estat fins a l'Amèrica Llatina. Les ja inaugurades són les de Santiago de Xile, Guayaquil, Lima, San José de Costa Rica, Panamà, Bogotà, Cartagena de Indias, Puerto Plata, Punta Cana, Quito, Buenos Aires i Cancún.

Una vegada aconseguit l'objectiu d'arribar a Toluca, ara la companyia fixa la seva atenció en Bolívia. En les pròximes setmanes, Air Madrid espera finalitzar les negociaions per posar en marxa una nova ruta cap allà. Així, podrà cobrir des de Madrid la majoria de destinacions cap a l'Amèrica central i del sud.

Segons anuncià José Luis Carrillo, una vegada consolidada la seva presència en aquell continent, la pretensió és convertir Son Sant Joan en un centre de distribució per a passatgers de grans avions per realitzar vols directes cap a destinacions de l'Amèrica del sud i del Carib. L'empresari ja ha mantingut contactes amb grups turístics alemanys, a fi d'aprofitar la infraestructura que tenen a Palma i d'aprofitar l'aeroport com a enllaç.

Air Madrid és una companyia jove fundada per desembre del 2003 amb capital íntegrament mallorquí. En aquests moments pertany a Optursa, una empresa que en el sector hoteler dispos de 37 establiments, agències de viatge i la majorista Alada Tours. Així mateix, té participacions en el mercat majorista britànic a través del touroperador My Travel.

L'aerolínia començà les seves operacions el 30 de maig del 2004. Des del seu primer vol, fins a mitjan juliol d'enguany, ha realitzat més de 1.200 rotacions, amb les quals ha taslladat més de 350.000 passatgers.

Enguany té previst facturar 700 milions d'euros i obtenir per primer cop beneficis, més o manco de desset milions, en paraules de Carrillo després del viatge inaugural a la capital de Xile, Santiago.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris