algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

El prior de la Real diu a Cirer que no vagi a la romeria de Sant Bernat

La batlessa encara no ha decidit si acudirà al monestir el 19 d'agost


El prior de la Comunitat de Missioners dels Sagrats Cors del monestir de la Real, Antoni Vallespir, donà a conèixer ahir que ha remès un escrit a la batlessa de Palma, Catalina Cirer -PP-, en el qual li demana que, per favor, enguany no acudeixi en representació de l'Ajuntament a la romeria de Sant Bernat, prevista per al pròxim 19 d'agost entre Palma i el Secar de la Real, per evitar que s'hi puguin produir incidents semblants als de la darrera edició.

L'any passat, la concentració convocada per la plataforma Salvem la Real contra la presència de Cirer en la celebració derivà, d'una banda, en insults i intents d'estamenejar la primera edil i diversos regidors de l'equip de batlia i, de l'altra, en enfrontaments entre diversos agents policíacs i alguns assistents. Vallespir realitzà aquest anunci durant la presentació del programa dels actes prevists a la barriada per a la celebració de les festes de Sant Bernat.

El pregó serà llegit per l'escriptor Carlos Garrido, el pròxim 12 d'agost, i entre les diferents activitats programades hi figura també una lectura poètica, el 17 d'agost, a càrrec de Joan Manresa. El prior de la Real indicà que si Cirer o cap regidor volen prendre part en la romeria a títol personal, «no hi ha cap problema». Així mateix, demanà als representants de Salvem la Real que no es concentrin a la zona el pròxim 19 d'agost.

Per la seva banda, Cirer recordà ahir l'existència d'altres actes prevists en la data esmentada, a Sant Magí, al Molinar i al castell de Bellver -per celebrar els 100 anys de Foment del Turisme-, als quals assistiran alguns regidors del govern municipal.

La batlessa va afegir que, en principi, hi haurà una representació de l'Ajuntament a la romeria de Sant Bernat, si bé matisà que encara s'ha de concretar quins regidors hi aniran. Per acabar, la màxima responsable municipal manifestar la seva disposició a reunir-se amb el prior de la Real en els pròxims dies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris