nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La Sala diu que és inevitable tomar la llar de la tercera edat del Port

Garanteix a l'associació que la Casa del Mar cobrirà les seves necessitats

L'Ajuntament de Manacor manté que l'enderrocament de l'actual local social de l'Associació de la Tercera Edat Nostra Senyora del Carme de Porto Crito és inevitable. Els motius són d'ordre físic i burocràtic. D'una banda, la Sala no compta al port amb cap altre solar que reuneixi les condicions adequades per construir-hi el centre de salut. L'altre motiu és perquè el solar ja ha estat cedit a la Conselleria de Salut i Consum, que ha adjudicat la redacció del projecte del centre de salut.

El delegat de l'Ajuntament a Porto Cristo, Jaume Brunet (AIPC), es mostrà sorprès per l'oposició de la direcció de l'associació de la gent gran a l'enderrocament de la llar i el seu trasllat a la Casa del Mar, així com va publicar Diari de Balears en l'edició d'ahir. «Ells ho sabien i pensava que hi estaven d'acord. Si de tot d'una s'hi haguessin oposat nosaltres no haguéssim fet cap passa però ara ja és massa tard, nosaltres fa molt de temps que cedírem el solar». En qualsevol cas, Jaume Brunet va manifestar que entén les reticències de la gent gran de l'associació: «Entenc que els sabi greu moure-se i que se sentin aquest local com a seu».

El president de l'associació, Antoni Amer, i un dels fundadors, Bartomeu Serra, informaren que la Casa del Mar no reuneix les condicions d'espai que necessita una entitat que té uns 550 associats i que, a més, té barreres arquitectòniques, com ara escalons, per arribar a la barra i als sanitaris. «És una passa enrere», apuntaren.

En aquest sentit, Brunet llançà un missatge de calma a l'associació dient que es retiraran els escalons i qualsevol altre impediment físic i garantí que un cop el metges del primer pis de la Casa del Mar hagin marxat al centre de salut, contaran amb l'espai que necessiten per dur a terme les seves activitats. Jaume Brunet es posà a disposició de l'associació per donar explicacions en l'assamblea.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris