muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

La tercera edat del Port s'oposa a l'esbucament del seu local social

El Govern hi ha de construir el centre de salut de la zona costanera

No es volen moure. A aquestes alçades no estan d'humor per fer grans canvis i menys si és per empitjorar. L'associació de la tercera edat Nostra Senyora del Carme de Porto Cristo s'oposa frontalment que la seva seu social sigui esbucada per tal de construir el nou centre de salut de la zona costanera.

El president de l'Associació, Antoni Amer i Bartomeu Serra, un dels fundadors de l'Associació en 1989, recorden els esforços que feren fa deu anys per aconseguir la llar que està ubicada a una àmplia i antiga casa del carrer Villalonga. «Vàrem treballar molt per tenir aquesta seu que és perfecta per dur a terme totes les activitats. Aquesta seu és moralment nostra», apuntà Amer.

L'Ajuntament de Manacor, tal com explicà Jaume Brunet (AIPC), traslladarà la seu de la tercera edat a la Casa del Mar, primer a la planta baixa i, quan els metges abandonin el primer pis, ho posarà també a disposició de la tercera edat. Tanmateix, aquest lloc suposa un «pas cap endarrere» per a l'associació perquè té barreres arquitectòniques: «hi ha escalons per anar a la barra i als banys, i a més és molt petit», comenta Serra. No obstant això, l'associació compta amb devers 550 associats.

Els portaveus de la tercera edat tenen por que el canvi suposi un declivi d'una associació que va «creixent». «Aquest indret és un punt de trobada per als majors durant tot l'any, només tancam els dissabtes a l'horabaixa», comenten. «No podem admetre que ens posin a un racó que no reuneix les condicions», comenta Bartomeu Serra pensant en veu alta.

«Els polítics només ens volen quan ens necessiten», diu Amer que recorda que «fa tres setmanes quan havien de firmar el centre de dia i va venir la consellera Rosa Puig, ens varen cridar a tots perquè anéssim a rebre-la» , varen concloure.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris