algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Vidal haurà de donar explicacions als batles del PP que avalaren les quadres

Dilluns se celebrarà una reunió a la seu del partit a Palma per aclarir la situació

J.M.S./J.S. Ses Salines.
Els 10 batles del PP que informaren a favor de l'interès general de les quadres del primer edil de ses Salines, Sebastià Vidal, avalant que l'Agrupació de Cavallistes de la localitat del Migjorn havia realitzat demostracions als seus municipis, es reuniran dilluns a la seu del partit a Palma per fer un front comú entorn aquesta polèmica i alhora demanar explicacions al batle saliner.

Els primers edils reclamen explicacions a Vidal ja que molts d'ells no sabien perquè s'utilitzaria el document que avalà les actuacions dels Cavallistes de ses Salines, uns documents que reforçaren la concessió de l'interès general que serví per legalitzar les quadres i la casa on fins fa poc residia el primer edil.

«Nosaltres firmàrem per l'interès general d'unes quadres com a ús pels cavallistes i crec que això és lícit. Allò que està molt mal fet és que després també es legalitzi una casa», apuntà un dels batles. De fet, el president del PP insular, Pere Rotger, ja féu un escolt a Vidal quan, en declaracions a Diari de Balears, li exigí que no visqués a la polèmica casa. Pere Rotger també confirmà el malestar dels citats batles, dels quals digué que «se senten enganats».

D'altra banda, el passat dia 29 de juny el GOB presentà un recurs contra la declaració d'interès general de les quadres de l'Agrupació de Cavallistes. El recurs d'alçada contra l'acord de la Comissió Insular d'Urbanisme demana l'anul·lació de l'esmentat acord i la seva suspensió immediata. Segons aquest recurs, el GOB troba que no està justificada la ubicació de l'Associació dins sòl rústic, que aquesta declaració d'interès general afavoreix una infracció urbanística greu i que l'acord de declaració d'interès general diu textualment «La planta baixa de l'edifici destinat a club social no podrà destinar-se a usos que comportin habitatge, ...». D'altra banda els ecologistes també critiquen la falsedat i absències en la documentació pública, i que en l'acord de la comissió insular s'ometen informacions transcendents.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris