algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Negoci urbà i vendes immobiliàries eleven el guany de Sol Meliá un 47%

La companyia va realitzar desinversions per valor de 120 milions


Sol Meliá va obtenir un benefici net de 29 milions d'euros en el primer semestre de l'any, fet que suposa un increment del 47 per cent respecte del mateix període de l'exercici precedent. Per altra banda, els ingressos van ser de 532,5 milions.

Segons informà la cadena, l'augment ha estat possible gràcies a la recuperació de la seva activitat hotelera, fonamentalment el negoci urbà, i a les desinversions immobiliàries, que ascendiren a uns 120 milions. La venda d'actius immobiliaris s'emmarca dins les estratègies de la cadena, que també té previst aplicar a les seves propietats de les Illes Balears.

Sol Meliá destaca els ingressos per habitació disponible (RevPAR) dels hotels urbans espanyols, que van créixer un 5,9 per cent en el segon trimestre, a causa del comportament del mercat en ciutats com Madrid, Barcelona o Palma. En aquest sentit, la firma manté les seves perspectives positives per als pròxims trimestres, davant de l'evolució del negoci de grups.

Per altra banda, CB Richard Ellis ha efectuat una valoració dels actius immobiliaris de Sol Meliá que xifra en 4,2 milions d'euros. En concret, els hotels d'Espanya valen 2.802 milions d'euros, els d'Europa 487,6 milions, els d'Amèrica Llatina 797,7 milions, mentre que els solars concentren l'import restant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris