nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

La zona de la Torre dels Falcons serà convertida en un mirador

El projecte té un pressupost de 120.000 euros del Pla d'excel·lència


La Torre dels Falcons de Porto Cristo serà convertida en un mirador, un lloc des d'on es podrà contemplar tota la bellesa de la costa de Llevant. Si actualment alguns turistes arriben a la zona de forma més o menys accidental i s'aturen a contemplar la bellesa del paisatge, després de l'execució del projecte, inclòs en el Pla d'excel·lència turística, serà un lloc de referència ja que s'hi podrà arribar també per un carril bici que recorrerà tota la zona costanera de Manacor.

El projecte compta amb un pressupost de 120.000 euros i serà executat en els mesos d'hivern amb l'objectiu que estigui acabat per a la pròxima temporada turística, explicà el gerent del Pla d'excel·lència, Xavier Liy.

Al costat de la Torre dels Falcons que corona aquest punt de Porto Cristo, està previst ubicar-hi una zona de descans, amb bancs i punts d'ombra artificials perquè els visitants puguin resguardar-se del sol. A més, es posaran baranes de fusta que seran «sensibles» amb l'entorn, assenyalà Liy. Aquestes baranes ajudaran també a augmentar la seguretat dels vianants ja que actualment no hi ha cap protecció en el barranc del mirador.

La Torre dels Falcons quedarà integrada en el projecte com un dels reclams destacats ja que el projecte preveu fer un centre d'interpretació del valor etnològic d'aquest element patrimonial.

El delegat de Turisme de l'Ajuntament de Manacor, Bernat Amer (AIPC), es mostrà satisfet amb aquesta iniciativa i manifestà que convertirà el racó de Porto Cristo en un lloc «privilegiat per contemplar la fantàstica vista del Llevant de Mallorca».

Aquest mirador consolidarà el Pla d'excel·lència turística de Porto Cristo ja que també s'ha previst executar un projecte de millora de la zona del pinar del Flamingo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris