algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

La reforma de les places Major i de Son Bernadet canviarà el centre

El projecte té un cost de 340.000 euros, finançats pel Consell

El centre de Consell experimentarà un canvi important en la seva fesomia una vegada que acabin les obres que s'han començat a realitzar en dues de les seves principals places, la plaça Major i la de Son Bernadet, com també en el carrer que les uneix, la del Rector Rafel Munar.

El projecte de reforma i embelliment urbà compta amb un pressupost d'uns 340.000 euros, finançats al 80 per cent pel Consell de Mallorca a través del Pla d'Obres i Serveis corresponent a l'any 2004. La reforma suposarà que la plaça Major, que acull la casa consistorial i l'església parroquial, s'ampliarà cap al carrer del Districte de Canarrossa, eliminant l'actual font i creant una nova zona de descans al costat de la carretera entre Palma i Alcúdia que travessa el centre del poble. Les obres ja han començat en aquesta zona, i el carrer del Districte de Canarrossa ja està empedrada en bona part del seu tram.

El carrer del Rector Rafel Munar, que uneix la plaça Major amb la de Son Bernadet, serà empedrada i el trànsit de vehicles es restringirà parcialment. «En aquest carrer hi ha un parell de comerços i volem provar uns mesos restringint almanco l'aparcament per comprovar si és viable l'habilitació per a vianants», explica sobre aquesta actuació el batle de Consell, Antoni Amengual (IdeCU).

Per altra banda, la plaça de Son Bernadet es remodelarà completament. La illeta central que permet ara la circulació al voltant d'ella es desplaçarà fins al bloc de pisos d'aquesta plaça, eliminant-se també la ubicació del punt de recollida selectiva de residus i creant un nova zona de descans i de jocs infantils.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris