algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Abocaments incontrolats posen en risc l'entorn del torrent de Sant Magí

El PSM denuncia la passivitat de Cort davant de l'agressió al medi

Els abocaments incontrolats fan perillar l'entorn del torrent de Sant Magí, davant el col·legi de Madre Alberta. El grup municipal del PSM denuncià ahir la passivitat de Cort davant l'agressió al medi que es repeteix contínuament a la zona, amb el conseqüent problema de salubritat que suposa aquest fet.

El portaveu nacionalista a l'Ajuntament de Palma, Pere Muñoz, denuncià ahir novament l'escàs interès dels responsables municipals respecte dels abocaments incontrolats que es produeixen al voltant de Son Rapinya. «Malauradament, no és l'únic torrent ni espai verd de Palma que pateix els atacs de la desconsideració i la brutícia de ciutadans i empreses de construcció. A molts indrets podem veure com s'amuntega tot tipus de material d'obra, electrodomèstics, cotxes i altre fems», lamentà.

Muñoz instà l'equip de govern de Catalina Cirer a dedicar més mitjans per evitar els abocaments incontrolats, com també la instal·lació de més punts verds i campanyes de sensibilitzacio ciutadana. «Els riscos que comporta l'acumulació d'aquest fems dins un pinar, sobretot ara a l'estiu, són més que evidents tant pel que fa al perill d'incendi com pels problemes de salubritat i agressió al medi natural», apuntà.

Pere Muñoz indicà que des del PSM «consideram incongruent que el Govern municipal del PP gasti milers d'euros amb la creació de parcs i espais verds a Palma i no es preocupi gens del manteniment i condicionament per a usos recreatius dels espais verds existents. Els pulmons de la ciutat han esdevingut amb el temps espais tudats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris