muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

El Ministeri d'Interior reinserirà maltractadors a la presó de Palma

El centre ha estat un dels escollits per Institucions Penitenciàries

La directora general d'Institucions Penitenciàries del Govern central, Mercedes Gallizo, va anunciar ahir que la presó de Palma ha estat un dels centres seleccionats per dur a terme «un nou programa per reinsertar maltractadors i agressors sexuals».

En concret, se cerca millorar les condicions psicosocials dels maltractadors per evitar així que tornin a cometre maltractaments, segons va explicar la directora general d'Institucions Penitenciàries.

De fet, l'objectiu és aplicar un programa d'atenció psicològica i educativa a interns que hagin protagonitzat conductes violentes i que proporcioni estratègies concretes per afrontar les situacions d'alt risc per al desencadenament de conductes violentes.

El programa també pretén modificar actituds d'hostilitat i fer entendre als agressors i maltractadors la igualtat entre l'home i la dona i que la utilització de la violència no és mai una forma acceptable de resoldre els conflictes.

Gallizo va avançar aquesta informació després d'explicar que el programa que fa dos anys va dur a terme la mateixa institució, llavors sota les ordres del Partit Popular, serà modificat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris