nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els veïns de Son Gibert alerten de curses il·legals de motos al barri

El PSM reclama més presència policíaca per combatre la problemàtica

Els veïns de Son Gibert ja estan farts de la situació que s'ha apoderat dels ambients nocturns a la barriada. Es tracta de les curses il·legals de motos que es fan a la zona, amb la conseqüent problemàtica afegida dels renous dels vehicles i de la perillositat tant per als vianants com per als conductors.

Moltes d'aquestes queixes les han fet arribar els veïns al grup municipal del PSM. El portaveu nacionalista a Cort, Pere Muñoz, denuncià ahir precisament «la inseguretat i la proliferació de curses il·legals de motos» a Son Gibert. Muñoz reclamà un increment de la vigilància i actuació policíaca a la barriada, sobretot en horari nocturn. «Durant l'estiu s'incrementa la problemàtica produïda pels renous de les motos i els cotxes que impedeixen el descans dels veïnats», comentà el portaveu nacionalista.

El grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Palma ha rebut nombroses queixes dels veïns de Son Gibert per la «deficient» presència de la Policia Local a la zona. Una «absoluta deixadesa» que fa que s'incrementi la sensació d'inseguretat pública davant la gravetat dels actes abans esmentats.

L'evidència del dèficit de la presència policial s'explica, segons argumentà Muñoz, «per l'increment de la conflictivitat i queixes veïnals com les de Pere Garau, Polígon de Llevant i Foners. Des del PSM ja fa anys que es reclama un increment de la policia de barri durant tot el dia, com també la presència d'educadors de carrer i mediadors culturals per tal de garantir la convivència a la ciutat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris