algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

L'oposició denuncia noves «irregularitats» davant la jutgessa pel recurs dels pressuposts

Els regidors de l'oposició al pacte PP-AIPC a l'Ajuntament de Manacor denunciaren noves «irregularitats» en les seves declaracions en el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma on anaren a ahir a testificar en qualitat de testimonis i a requeriment del misser municipal a causa d'una denúncia d'ALM-UM. Aquest partit impugnà la convocatòria del ple extraordinari dels pressupost del 2004 realitzada a finals de desembre de 2003 en considerar que no havia estat feta a temps i, a més, de forma inadequada.

ALM-UM denuncià en el seu moment que la convocatòria havia estat realitzada fora de temps perquè no havien tengut els dos dies hàbils que marca la llei per estudiar els expedients. A més, també criticà en el seu moment que les «formes» no foren les adequades perquè «només ens avisaren via telefònica i deixant la convocatòria en el caseller».

En aquest sentit, el portaveu d'ALM-UM, Miquel Riera, informà en la seva declaració que la trucada telefònica fou a una terminal que no és de la seva propietat. A més, la portaveu del PSM, Margalida Capó, declarà que rebé la trucada telefónica un dia més tard que la resta de regidors.

Des de l'equip de govern el portaveu Jaume Darder (PP), explicà que «nosaltres hem dit que el ple fou convocat com s'havia fet sempre, és a dir, amb una trucada telefònica i deixant la convocatòria en el caseller de cada regidor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris