algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Un infant de 4 anys mor a Pollença en caure-li damunt la persiana d'un habitatge

José María Olle, natural de Madrid, passava unes vacances amb la família a Formentor

98780

La persiana que manca ocasionà la mort del nin.

E.B

E.B./P.M. Palma.
Un nin de quatre anys morí ahir després de rebre al cap l'impacte d'una persiana de fusta, que es desprengué d'un quart pis al Port de Pollença.

Passades les onze i mitja del matí d'ahir, José María Olle Vanús, de quatre anys d'edat, passejava pel carrer Formentor, al Port de Pollença, amb un grup d'amics i familiars. Quan es trobaven a l'alçada de l'edifici assenyalat amb el número sis, la fatalitat féu que es desprengués una persiana de fusta, del quart i últim pis, i que impactàs contra el cap de José María. Els familiars majors i alguns vianants, entre ells un regidor, s'acostaren al lloc i tot d'una telefonaren a la Policia Local, que envià diverses unitats al lloc de l'accident.

Un agent donà els primers ajuts al petit, al qual ja se li detectava un estat molt greu, en realitat crític. Es donà llavors avís a l'112 i s'activà el pla d'emergència. Així, arribà una UVI mòbil i efectius de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença, que efectuaren l'atestat del succeït.

El gravíssim estat del petit féu que es pensàs en la possibilitat de traslladar-lo a l'hospital de Son Dureta en un helicòpter, i que després el nin fos recollit a la base del Port. Però finalment es decidí que l'ambulància iniciàs el trajecte cap a Palma, i que en tot cas l'helicòpter recollís la víctima pel camí. La Policia Local activà una «alerta verda» per facilitar la sortida de l'ambulància cap a la carretera. Però per desgràcia minuts després el nin deixà d'existir.

En el moment de l'accident, José María anava agafat de la mà d'un familiar, que no resultà ferit. El petit era a Mallorca amb els seus pares, residents a Madrid, passant unes vacances a la zona de Formentor. La persiana que es desprengué estava podrida i al pis resideixen uns ciutadans britànics.

Ahir era dia de mercat al Port de Pollença, per la qual cosa, a més de ser un carrer molt transitat a l'estiu, ahir ho estava encara més. Les nombroses persones que foren testimonis, unes del succeït i les altres de l'estat del nin, quedaren molt afectades. Gairebé una hora després romania al lloc de l'accident la persiana, amb grans taques de sang sobre la vorera. L'112 va posar dos psicòlegs a disposició dels familiars del nin mort.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris