algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Les obres d'ampliació del torrent estaran enllestides abans del previst

S'estima que estaran acabades a principi del mes de febrer de 2006

Les obres d'ampliació del jaç del torrent da sa Cabana, que passa pel nucli urbà de la ciutat i els voltants, tendran el seu final dins el febrer de 2006, un mes menys que la previsió que havien estimat en primera instància els tècnics de l'empresa constructora Melchor Mascaró S.A.

Dilluns de la setmana que ve s'obrirà al trànsit l'avinguda del Torrent, que ha estat tancat a causa de les obres que es duen a terme al torrent al seu pas per la ciutat. De totes maneres, el mateix dilluns es tallarà al trànsit l'avinguda de Salvador Joan en direcció al barri de sa Torre, i la zona del carrer de Colom, vora la plaça de Ramon Llull. La previsió és que a finals del mes d'agost les obres a Salvador Joan i a Colom estiguin ja enllestides.

Així n'informaren ahir el regidor de Manteniment de l'Ajuntament de Manacor, Antoni Sureda, i de l'Interior, Antoni Frau. Des de la Policia Local de Manacor es donaren a conèixer els nous itineraris a causa dels talls en matèria de circulació del proper dilluns que afectaran Salvador Joan i el carrer de Colom. Les alternatives a la circulació dels vehicles seran la ronda del Port, el passeig del Ferrocarril i la ronda de Felanitx.

Així les coses, des de l'Ajuntament de Manacor es preveu que dins el setembre ja s'hagin executat i acabat totes les obres que afectin la part urbana de la ciutat. Els regidors Frau i Sureda destacaren que d'ençà de l'inici dels treballs «no hem tengut cap gran col·lapse circulatori al centre de la ciutat pel tancament de l'avinguda del Torrent, fet que demostra la gran tasca desenvolupada pels agents de la Policia Local».

Així mateix, els responsables municipals manifestaren que l'execució del nou jaç del torrent «es fa amb les molèsties mínimes, ja que la direcció de les obres ha estat correcte fins avui».

Tanmateix, les obres d'ampliació del llit del torrent a la part que passa pel centre urbà no avancen al ritme esperat. Les previsions inicials estimaven que el primer tram estaria enllestit aquest mes, però es retardaren uns quatre dies en l'inici, fet que ha provocat que ara es dugui almenys una setmana de demora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris