algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Ajuntaments del PP informaren a favor de les quadres del batle de ses Salines

La batlessa de Felanitx admet que ha signat un escrit favorable a l'Associació Cavallista salinera

G.MAS/G.VICENS. Comarca.
El cas de la legalització i atorgament d'interès general per part del Consell de Mallorca de les quadres que formen part de la casa en sòl rústic del batle de ses Salines, Sebastià Vidal, com a seu de l'Associació Cavallista de ses Salines ha ultrapassat les fronteres salineres.

El ple de dilluns a l'Ajuntament de Felanitx revelà que el batle de ses Salines obtingué l'interès general, en part, gràcies a la mediació de 10 ajuntaments governats pel PP. Tot es destapà arran d'una pregunta del regidor del PSOE, Antoni Hernández, a la batlessa de Felanitx, Catalina Soler.

El socialista demanà a Soler si havia signat un certificat com mentres l'Associació Cavallista de ses Salines havia desenvolupat des de 1995 diferents demostracions de doma a Felanitx. Aquest certificat es podria haver adjuntat a l'expedient per informar favorablement de l'interès general que atorgà el Consell de Mallorca de les quadres del batle Vidal com a seu del club hípic.

A més, el regidor socialista Antoni Hernández demanà que «el departament d'Intervenció de l'Ajuntament de Felanitx informi de totes les factures que s'han pagat a l'esmentada associació des de l'any 1995 per les vegades que han actuat aquí».

Per la seva banda, la batlessa Catalina Soler negà que hagués signat cap certificat favorable a l'Associació Cavallista de ses Salines. «El que jo vaig signar no és cap certificat perquè no té validesa legal, ni tan sols registre de sortida. Simplement vaig escriure un document a títol personal que deia que l'associació havia actuat a Felanitx en diferents ocasions».

Fonts consultades per Diari de Balears han confirmat que uns 10 ajuntaments governats pel Partit Popular, entre els quals el de Felanitx, podrien també haver signat un document igual que el de Soler. Se sospita que aquests documents serviren per donar consistència a l'informe favorable que atorgà l'interès general a les quadres del batle popular de ses Salines, Sebastià Vidal.

D'aquests fets s'extreu que el batle de ses Salines obtingué l'interès general gràcies a la mediació de 10 ajuntaments del PP. En els escrits es deixaria plena constància que la direcció de la seu dels cavallistes saliners era les actuals quadres del batle Vidal.

D'altra banda, la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell de Mallorca haurà de respondre en breu les preguntes que realitzaren el PSOE i el PSM, que sol·licitaven l'aclariment de l'atorgament de l'interès general de les quadres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris