algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La targeta verda es ven sense èxit a mig centenar d'hotels de Mallorca

Alguns fins i tot la regalen als clients que fan l'aniversari o repeteixen a l'establiment

E. DOMÈNECHPalma.
La targeta verda ja es ven en més d'una cinquentena d'hotels de Mallorca, però la majoria d'establiments consultats reconeix que no té gens d'èxit entre els clients.

D'altra banda, entre els punts de venda que apareixen a la web de la Fundació pel Desenvolupament Sostenible, hi figuren quatre companyies aèries. Dues d'aquestes, Air Berlin i Futura, han confirmat a aquest diari que encara no la comercialitzen.

Tant Àlvaro Middelmann, director d'Air Berlin, com Juanjo Salguiero de Futura, argumentaren que han començat a preparar la logística per vendre-la als seus avions. Esperen que en qüestió de setmanes el sistema ja sigui operatiu, però no en pogueren confirmar la data exacta.

Els comentaris són unànimes entre les cadenes hoteleres que posen a disposició dels clients aquesta novetat: les vendes són molt fluixes i, en alguns casos, nul·les.

La directora d'un dels hotels de ROC reconeix que la regalen a clients que facin el seu aniversari o que siguin repetidors, perquè no n'han despatxada cap. Tot i així, la majoria de destinataris no en fan ús. Segons la responsable de l'establiment d'Alcúdia, la targeta ofereix molt poques activitats a la zona.

Passa igual als hotels Eden, que tot i no poder facilitar xifres de vendes, admeten que se situen molt per sota del que s'esperava. Els comentaris van en la mateixa línia tant a Palmira Hotels com a Acorn, que no aconsegueixen que els turistes allotjats als seus establiments la comprin.

Sovint, els responsables de les cadenes pensen que no s'ha donat prou informació, que no ha existit una campanya de promoció i que d'aquesta manera és difícil que els visitants coneguin els avantatges i els beneficis oferts amb la targeta.

La venda de l'anomenat «pac verd» es posà en marxa per als turistes l'1 de maig i, per als residents, l'1 de juliol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris