algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

El poble viu el seu dia gran gràcies a una Fira Nocturna molt animada

La plana major d'UM, amb la presidenta Munar, guià la comitiva


«Vine a viure-la». Aquest senzill missatge combinat amb l'encant de l'antigor que avui encara roman inalterada al poble d'Ariany, es convertiren dissabte al vespre en un autèntic reclam. Centenars de persones arribaren a aquesta localitat del Pla per endinsar-se en la màgia de la gastronomia típica illenca, l'artesania i la manufactura, però també del folklore mallorquí. Era la segona edició de la Fira Nocturna. Un esdeveniment que reuní també la plana major d'UM amb la seva presidenta, Maria Antònia Munar, al capdavant d'una comitiva plena d'autoritats.

El símbol de la unitat d'UM, expressat per una comitiva guiada per Munar i pel batle d'Ariany, Antoni Pascual, seguit pel vicepresident del Consell, Miquel Nadal; el conseller Miquel Riera; i el director insular de Carreteres, Gonzalo Aguiar, entre altres autoritats insulars i locals; serví per fer pinya amb vista a una setmana que comença avui i que pot ser decisiva per al futur del pacte d'UM i el PP, després de la crisi de Calvià.

Però la festa s'imposà al vessant més agre de la política i la presidenta evità pronunciar-s'hi, a l'espera de la reunió del Comitè local d'avui. Tant és així, que Munar volgué viure el bon ambient de la Fira. Fins i tot, un grup de joves li lliurà un present, unes arracades, que no dubtà a provar-se.

Tot i això, la majoria dels visitants de la celebració es mantingué al marge de tota la polèmica i gaudí d'una jornada que els oferia molt. Després d'una passejada pels principals carrers de la localitat, que mostraven allò més selecte de l'artesania i la bijuteria illenques, foren molts els qui quedaren a sopar de frit, porcella, carabassons i una bona llesca de pa amb sobrassada i amb mel.

La música i la flaire de mata fresca que ornamentava els carrers, no abandonaren els visitants. Xeremies, tambors i flabiols ho arrodoniren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris