algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

Furgonetes de Cort recorreran els barris per realitzar qualsevol gestió

Faran funcions de suport a les Unitats Integrades d'Atenció al Públic

L'Ajuntament de Palma posarà en marxa enguany les unitats mòbils de gestió, és a dir, unes furgonetes de suport a les Unitats Integrades d'Atenció al Públic (Uiap) que recorreran la ciutat, i en les quals es podran realitzar tràmits municipals.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins la presentació del nou logotip de Cort que es troba vinculat al Pla de Modernització i Qualitat que vol impulsar el Consistori. La nova imatge respon a la voluntat de modernitzar la institució i els serveis que aquesta ofereix i projectar així una imatge més propera a la gent.

El Pla de Modernització i de Qualitat ja va començar el mes d'octubre passat i tindrà una durada de 10 anys. Sota l'eslògan «Millor per a tu, millor per a tots» es vol transmetre una sensació de futur, optimisme, innovació i voluntat d'aproximació de l'Ajuntament cap als ciutadans i cap als diferents àmbits econòmics, empresarials i culturals.

El tinent de batle d'Hisenda, Pedro Àlvarez, destacà que aquest pla és el més innovador de l'administració local estatal. El seu objectiu és aconseguir una administració de qualitat i augmentar així el grau d'eficàcia i eficiència dels seus serveis, a més d'ampliar l'atenció ciutadana en 24 hores els 365 dies de l'any.

Àlvarez recordà que el pla vol facilitar l'accés a la informació, millorar l'atenció als administrats, reduir els desplaçaments i la finestreta única, facilitar la formulació de queixes o suggeriments i augmentar l'eficiència dels processos interns.

També s'aposta per lluitar contra el frau fiscal, millorar la transparència en el processos de gestió, respondre les peticions dels ciutadans, simplificar els procediments electorals, aconseguir major seguretat, incrementar la productivitat pública i apostar per la transparència de la gestió pública, basada en la modernització de tots els seus procediments. Aquest nou model permetrà obtenir informació general i específica de l'Administració i poder actuar i ser informat en qualsevol lloc en el moment que es desitgi, en el menor temps i cost possible.

Tot això, i també la possibilitat de pagament d'imposts, es podrà fer efectiu a l'adreça electrònica www.palmademallorca.es, que permetrà als contribuents pagar els rebuts en el mes que triïn i obtenir, segons Àlvarez, un descompte del 5 per cent segons la rapidesa del pagament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris