algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

UM vota en contra de totes les multes per les obres il·legals que els altres grups aproven

La posada al dia dels expedients tensa les relacions entre polítics

La posada al dia de totes les infraccions urbanístiques del municipi de Muro està crispant l'ambient polític del Consistori murer. Fa un temps que tots els partits polítics es posaren d'acord a acabar amb les obres il·legals i crida l'atenció que ara Unió Mallorquina voti en contra de la resolució dels expedients d'infracció urbanística amb la corresponent multa. L'exbatle Jaume Perelló vota fins i tot en contra d'alguns expedients que inicià quan era batle.

Tant l'equip de govern (CDM-PP) com la resta de partits de l'oposició (PSOE i PSM) qüestionen l'actitud d'UM, que es posà de manifest en el ple del passat dijous a vespre. El PP veu clar que UM vol «captar vots». Així, el portaveu dels populars, Onofre Plomer, digué que «estic convençut que això es prevaricar ja que està fent favors a gent que ha comès alguna il·legalitat». «Això dels expedients urbanístics no és del meu gust, però el que fan ells és afavorir l'infractor», digue.

Alguns dels representants de la resta de partits veuen clar que amb aquesta estratègia UM el que vol «és cremar els nou regidors que votam a favor dels expedients».

Perelló justifica la votació dient que «votam en contra perquè no estam d'acord amb el procediment que du a terme l'equip de govern». «No es controlen les obres il·legals que es fan i pareix que l'únic que volen és posar un paquet quan ja tot està fet».

El portaveu del PSOE, Pere Amengual, tampoc no veu correcta l'estratègia del partit de Perelló. Així mateix, critica l'actitud de l'equip de govern: «les infraccions de persones vinculades a alguns partits s'amaguen una mica».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris