muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Les Bodegues Jaume Mesquida, més joves que mai als 60 anys

Els germans Bàrbara i Jaume presentaren els actes de la commemoració


«Tenim més il·lusió que mai». «Creim en el vi de Mallorca, creim en la nostra gent, en el nostre producte, en la cultura del vi. Per això, des de la joventut, hem decidit afrontar el repte: Conrtinuar fent del vi la nostra vida». És el missatge que donen els germans Bàrbara i Jaume Mesquida, que formen la quarta generació que es posa al cap davant de les Bodegues Jaume Mesquida de Porreres en l'any del 60 aniversari.

Ahir, en el marc incomparable del pati dels cellers de Porreres, Bàrbara i Jaume Mesquida presentaren les diferents activitats que realitzaran enguany per commemorar el 60è aniversari i donaren a conèixer la nova imatge corporativa feta per a l'ocasió. Es tracta d'un logotip obra de Ramon Canet que «transmet l'esperit i l'essència del celler».

Val a dir que al llarg de l'any passat els cellers ja realitzaren diverses actuacions emmarcades ja dins aquesta nova etapa de l'empresa familiar en què destacà la celebració de la primera part del cicle «Cultura, Terra i Vi» o el fet de convertir-se en els primers cellers de l'illa en etiquetar en braille, el llenguatge per a cecs. Enguany però, els cellers realitzaran diferents activitats en què destaca la recerca de la participació dels veïns. En aquest sentit, el 18 de juny se celebrarà la festa denominada «El vi del poble» que consisteix en una festa per als més petits de la localitat i que preveu un concert de la filharmònica de Porreres. La festa grossa de la commemoració del 60è aniversari tindrà lloc el dia 2 de juliol en què es presentarà un vi fet per a l'ocasió. Tancarà els actes el segon cicle de «Cultura, Terra i vi». Tot plegat, amb els ulls mirant cap a les vinyes i tenint ben present que «són seixanta veremes, milions d'il·lusions i infinitat de somnis».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris