algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Miquel Munar: «A la nina no li vaig fer res; tinc la consciència molt tranquil·la»

Miquel Munar, exregidor del PP a Algaida, reitera la seva innocència

P.C.Palma.
La condemna a l'exregidor del PP a Algaida Miquel Munar a dos anys de presó per abusos sexuals a una menor, va generar ahir diferents reaccions en l'àmbit polític. A les peticions que Munar dimiteixi com assessor del conseller d'Educació i Cultura, Francesc Fiol, per part dels partits d'esquerra, es va unir la d'Isabel Llinàs, del PP, directora general de l'Institut Balear de la Dona, qui públicament va expressar el seu rebuig al qual Munar continuï en nòmina al departament de Fiol. El conseller va lamentar el desconeixement del que feia gala Llinàs sobre aquesta qüestió, ja que «tenc a la meva taula la dimissió del senyor Munar des de fa mesos», va subratllar.

D'altra banda, el mateix Miquel Munar declarà que el seu càrrec «depenia» del conseller Fiol, després de fer efectiva la seva renúncia. «Ningú no ha de preocupar-se per aquesta qüestió. Estic de baixa i ja veurem què ocorre quan em reincorpori (és funcionari)».

Munar es declarà innocent: «La sentència és totalment injusta. Tenc la meva consciència molt tranquil·la perquè a aquesta nina no li he fet res, però res. Hi ha hagut una sèrie de persones que han anat al judici a testificar en contra meva que mai va ser a Lluc ni a cap lloc amb mi», digué.

I va subratllar: «És una campanya per desprestigiar-me, es podria dir així. Em consola el fet que el conseller Fiol m'ha telefonat per donar-me el seu suport. Tot és molt lamentable. Estic molt afligit per tot el que ha passat perquè no vaig fer res».

Fiol, per la seva part, va dir ahir: «El senyor Munar continua vinculat a l'Administració perquè és funcionari públic. La sentència té una condemna d'inhabilitació, però sí s'ha recorregut, com crec que així és, fins que sigui ferma, perquè fins i tot pot ser revocada, fins aquell moment això no l'afecta».

Insistí que Munar havia presentat la seva dimissió anteriorment a la sentència. «No era un càrrec privilegiat sinó tècnic, com n'hi ha un centenar a la Conselleria. Són llocs d'assistència tècnica docent. Es va donar de baixa per malaltia i aquesta és la seva situació actual. Ja veurem què ocorrerà quan es doni d'alta». I va afegir: «No es tracta d'amagar-se, però ell ocupava un càrrec administratiu, no d'assessor del conseller. I ja va presentar la dimissió».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris