algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La campanya «No les llancis» clou amb 514.000 llaunes recollides i 20.457 euros destinats a Caritas

El resultat supera l'expectativa creada fa 5 mesos

L'onzena edició de la campanya «No les Llancis» conclogué ahir amb un resultat que ha superat les expectatives inicials: la recollida de 511.426 llaunes i la destinació de 20.457 euros a Caritas.

Quan s'inicià la campanya, fa 5 mesos, la presidenta d'una de les institucions partrocinadores, el Consell de Mallorca (CIM), Maria Antònia Munar, s'havia marcat com a objectiu que en aquesta edició es recollissin mig milió de llaunes. Tot i això, l'objectiu de la campanya no era únicament ecològic, sinó també que les llaunes serveixin per recaptar fons, ja que la Fundació Deixalles dóna 1 euro a Caritas per cada 25 unitats.

El president de PIME, Tomàs Garrido, explicà que la campanya es du a terme «amb molt d'entusiasme» i, davant l'èxit aconseguit, desitjà que en pròximes edicions la campanya «sigui tot l'any». Garrido agraí el suport de tots els patrocinadors i col·laboradors, inclosos els petits empresaris, centres docents, les parròquies i els particulars, i recordà que ha servit per «reciclar» i per «proporcionar ajudes» socials.

Precisament, en representació de Caritas, el vicari general, Andreu Genovart, subratllà els dos objectius indicats per Garrido i afegí que «150 persones participen en els tallers ocupacionals de Caritas i el 79% dels insertats són dones». En resum, Genovart digué que «moltíssima gent se'n beneficia» i que l'èxit «demostra que la gent té el cor obert». Finalment, Munar confirmà el suport del CIM a la campanya i desitjà que en la pròxima edició «es recullin més de mig milió de llaunes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris