muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

El llibre de Pepe, «No sé qué pasa que lo veo todo negro», serà presentat a Can Fondo

Gairebé sempre veure'l tot negre no és una cosa bona, però en el cas de Pep Roig, humorista que du publicant les seves vinyetes a Ultima Hora des de fa trenta-cinc anys, aquesta és la seva gran virtut.

Pep Roig (Pepe), presentarà dissabte que ve a Alcúdia el seu últim llibre, titulat, precisament, «No sé qué pasa que lo veo todo negro». El llibre en qüestió és una recopilació d'aquestes vinyetes que ha anat publicant dia a dia en la pàgina dos d'Ultima Hora i que serà presentat a Alcúdia per Pere Serra, president del Grup Serra. L'acte, que tindrà lloc a les 20.30 hores en l'espai cultural de Can Fondo serà presidit per la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar.

S'han dit i escrit moltes coses de Pep Roig, però poques s'han referit a la seva vinculació amb la Part Forana i especialment amb Alcúdia. El Pep Roig periodista, va aterrar en la Part Forana en el 89, en què va realitzar la seva labor periodística durant anys, primer en el diari Ultima Hora i més tard amb el nou Diari de Balears. Des del primer moment l'entusiasmà escriure tot el que passava en la ciutat d'Alcúdia i molt aviat a tots aquells que en aquells dies, erròniament, creien que escriure per a la Part Forana era una classe de desterrament, i començà a parlar-los del seu «dolç desterrament». Precisament des de la Part Forana han sortit moltes de les seves vinyetes publicades al diari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris