algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Cort confirma la despesa de 360.000 E en la preparació del solar de la Feria

L'Ajuntament assegura que és una «inversió», ja que després es destinarà a altres usos no definits


L'Ajuntament de Palma confirmà ahir que, tal com denuncià el grup municipal del PSM, s'han destinat 360.000 euros a la dotació de serveis i a l'adequació del solar municipal ubicat devora l'hipòdrom de Son Pardo per a la celebració de la quinzena edició de la Feria de Abril.

Fonts municipals justificaren aquesta despesa assegurant que és «una inversió», ja que existeix la voluntat de Cort de celebrar-hi més endavant altres esdeveniments i amb usos diferents dels de la festa andalusa. En tot cas, no es precisaren dades concretes sobre aquests «futurs possibles usos».

Els 164.000 euros en què Cort calcula l'aportació inicial que efectua per al muntatge de la Feria de Abril «es recuperen íntegres a través de la col·laboració dels interessats en l'ocupació de les casetes», tal com s'assegura des de la regidoria de Dinamització Ciutadana.

El Consistori ingressa per aquest concepte 194.400E, que corresponen als 7.200 pagats per cada un dels concessionaris de les casetes en concepte de lloguer i consum d'aigua i electricitat. De les 28 casetes instal·lades, només 27 paguen la seva quota, ja que la institució municipal té la seva de franc.

Però la bona disposició mostrada per Cort a fer possible la Feria de Abril no satisfà tohom, ni de bon tros. Segons Pedro Vidal, president de l'Associació de Sales de Festes, aquesta celebració «és una competència no gaire lleial, i manco encara en una època de recessió del negoci com la que patim».

Vidal exigí a Cort «que faci complir les normes que ha marcat, tant en matèria d'horaris» com en relació amb «la temàtica de la música». «No podem consentir que les casetes es converteixin en discoteques clandestines -digué el president dels empresaris- perquè aquest intrusisme fa molt de mal als nostres interessos».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris