algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

Una vintena d'experts culinaris mostraran el costat tecnològic del sector a la Fira de la Ciència

Koldo Royo serà l'encarregat de coordinar totes les demostracions que efectuaran els cuiners

M.QUES/E.P.Palma.
La Fira de la Ciència, que obre les portes aquest dijous, té com a tema central l'aplicació de la ciència i la tecnologia en l'alimentació. Una vintena d'experts culinaris hi participaran per mostrar el costat tecnològic de la cuina, amb l'assessorament del doctor en Biologia Fonamental de la UIB Josep Tur.

La Fira de la Ciència està organitzada per les conselleries d'Economia i d'Educació, la UIB, l'Escola d'Hoteleria i l'organització internacional de cuiners Euro Toques.

El conseller d'Economía, Lluís Ramis d'Ayreflor, explicà que «durant la fira, alumnes de l'Escola d'Hoteleria mostraran la preparació de productes gastronòmics balears introduint tècniques innovadores». Entre les demostracions destacà una de «coulant de xocolata, maduixes i pebre verd, els còctels elaborats amb palo de Mallorca o amb gin de Menorca, tasts d'oli, llet d'ametla, xocolata, sobrassada, ensaïmada, vi o formatge».

Dins les activitats de la fira, es podrà visitar l'espai «La ciència a la cuina», on professionals estatals i internacionals, pertanyents a l'organització Euro Toques, coordinats pel cuiner Koldo Royo, presentaran plats de cuina alternativa, com es pot cuinar amb nitrogen líquid o al buit. Així mateix descobriran com funciona el sifó ISI dissenyat per Ferran Adrià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris