algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El Consell inverteix 3,5 milions d'euros aquesta legislatura en la millora de les infraestructures

La principal inversió és la ronda Campos-Porreres

El Consell de Mallorca haurà invertit en acabar aquesta legislatura un total de 3,5 milions d'euros en infraestructures viàries i en dotacions culturals o educatives en el terme municipal de Felanitx. Així ho anuncià ahir la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, després del Consell executiu que es va desenvolupar durant el matí a la localitat.

Una de les principals inversions previstes per enguany és la ronda d'enllaç entre les carreteres Campos-Porreres amb un pressupost de 1.400.00 euros. La batlessa de Felanitx, Catalina Soler va agrair totes aquesta inversions sobretot aquesta darrera perquè «és una reivindicació històrica. Du trenta anys de demora. També es fonamental la millores de les corbes de la carretera es Carritxó ja que s'evitaran molts d'accidents».

Munar destacà que «Consell i Ajuntament persegueixen els mateixos objectius que no són altres que aconseguir que els ciutadans visquin millor. La relació amb l'Ajuntament de Felanitx ha estat molt fluïda».

Altres inversions previstes són la creació d'un parc verd a Portocolom o millores en la xarxa de clavegueram o l'ampliació del complex esportiu de Sa Mola o accions per a la difusió de l'agenda local.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris