algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Agredeix una dona embarassada a Palma i afirma que «li puc pegar perquè és la meva dona»

L'agressor, de 30 anys d'edat, va ser detingut per la Policia Local al carrer Arxiduc Lluís Salvador

Un home de 30 anys ha estat detingut a Palma per la Policia Local acusat d'agredir la seva companya sentimental, una jove de 19 anys que està embarassada. Quan l'agressor va ser recriminat per diversos testimonis aquest els va contestar: «Jo li puc pegar perquè és la meva dona».

La Policia Local informa que els fets van ocórrer cap a les sis i mitja de l'horabaixa del passat dijous al carrer Arxiduc Lluís Salvador. Dos agents van observar un grup de gent que increpava un individu i requerien la seva presència.

Quan es van apropar van veure una jove de 19 anys que es trobava sota un estat de gran excitació, manifestant que moments abans va tenir una discussió amb el seu company sentimental, motivada perquè aquest va llançar una targeta de telefonia mòbil en una claveguera i no la volia recollir, i en recriminar-l'hi la jove va dir que l'home li va propinar un fort cop de cap al front. A la nota de premsa s'afegeix que diversos ciutadans que van veure l'ocorregut van increpar l'agressor i aquest va contestar que «jo li puc pegar perquè és la meva dona».

La jove va dir després que havia estat agredida en altres ocasions que no va denunciar per por de represàlies. Els policies van detenir el presumpte agressor i la jove, que està embarassada, va ser assistida per personal d'una ambulància.

D'altra banda, la nit de dijous agents de la Policia Local de Palma van detenir un home de 42 anys, acusat d'agredir una de les seves dues filles, de 15 anys. El detingut va dir que havia discutit per un assumpte escolar i li va donar una bufetada, si bé el fons de la qüestió era que l'al·lota té un company que viu a Madrid, a qui contínuament ella telefona, originant-li una excessiva despesa econòmica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris