nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Munar prefereix que el Govern no recorri l'antic conveni viari

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, va admetre ahir que «preferiria» i que li «agradaria» que el Govern no presentàs cap recurs contra Madrid per l'anul·lació de l'anterior conveni de carreteres, perquè així es podria signar abans un nou acord per finançar les obres.

«El cos em demana clarament que puguem firmar demà mateix», apuntà la responsable insular, abans de pujar a l'helicòpter que la portaria a visitar les principals obres viàries que està executant el Consell. Amb tot, Munar deixà clar que «entendrà» la posició que adopti tant el Govern autonòmic com el central, perquè han de ser ells qui resolguin el conflicte.

La presidenta assegurà també que la presentació d'un recurs no impedirà la negociació d'un nou conveni i es mostrà confiada a assolir una «bona entesa» entre el Govern central i el Consell. Entre altres motius, perquè considera que la institució que representa és l'interlocutor «ideal» per arribar a un acord, en no ser del «mateix color polític» que les dues parts.

«Si no hi ha acord entre el Govern balear i el central, almenys que n'hi hagi entre Madrid i el Consell», apuntà la responsable, qui també destacà la capacitat mediadora del seu partit, Unió Mallorquina, i el coneixement que la formació té dels problemes que afecten l'illa. Finalment, la presidenta considerà «de justícia» que es firmi un conveni amb Madrid que «torni» als ciutadans mallorquins part del que aporten. «No demanam un favor a l'Estat, només que es faci justícia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris