algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Un nou partit vol impulsar la moral cristiana a través de la vida pública

Cristians per la Política neix d'un sector descontent amb el PP


Cristians per a la Política irromp en el panorama de Manacor com un nou partit polític fruit d'una escissió amb el PP i que ara aspira a «traslladar la concepció cristiana de la vida com a referent de les decisions que adopten les institucions de govern». Aquesta nova agrupació, que està a punt d'aprovar els estatuts, neix d'un sector dels populars manacorins descontents amb la línia que aplica el PP dins l'Ajuntament de Manacor i s'apropa a Unió de Convergències i a ALM-UM, partits amb els quals no descarta formalitzar pactes pre o postelectorals.

Els fundadors de Cristians per a la Política són Antoni Capó, exportaveu del comitè executiu del PP durant els darrers sis anys, així com Pep Galmés i Llorenç Rosselló. La nova agrupació política ja compta amb més de 50 simpatitzants i «un bon grapat dels quals estan propers al PP», va confirmar el cap visible de Cristians per a la Política.

Capó va constatar a aquest diari que tant ALM-UM com UC «estarien disposats a parlar d'una coalició» amb l'objectiu de tenir més força en vistes a les properes eleccions. Cristians ha trencat amb el PP perquè «s'han allunyat de la concepció cristiana de la vida ciutadana. Són massa progressistes, i haurien de ser més practicants».

En el marc de tot aquest nou panorama polític, UC, que a les passades eleccions es presentaren junts amb els populars, no descarta ara anar-hi d'una manera individual. Certs membres d'UC estan descontents amb el Partit Popular.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris