algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Cap edifici de propietat municipal no té assegurança contra incendis

La Sala diu que és més car assegurar que fer front a un sinistre

Cap dels edificis de propietat municipal ubicats en el terme de Santanyí no està assegurat contra incendis encara que sí que tenen una assegurança de responsabilitat civil.

Aquest extrem fou confirmat pel batle de Santanyí, Miquel Vidal (PP), i ha sortit a la llum arran d'una pregunta que llançà en el passat ple el regidor del PSOE, Jesús Núñez, qui interrogà el primer edil sobre si les instal·lacions de l'institut afectades per l'incendi del passat mes de març estaven assegurades. En el ple no hi hagué resposta però ahir el batle Vidal confirmà que l'institut no està assegurat contra incendis com tampoc no ho està cap altre edifici públic.

L'Ajuntament de Santanyí disposa d'un total de 20 edificis de la seva propietat repartits en els diferents nuclis urbans del terme municipal. El batle justificà que cap no tengui una assegurança contra incendis en què «ens sortiria massa car».

De fet, el Consistori ja sol·licità un pressupost per protegir els edificis públics contra incendis i la pòlissa pujaria a més de 30.000 euros anuals. Amb aquestes xifres com a referent i per prendre una decisió definitiva, es va fer un estudi per conèixer quants incendis havien patit els edificis públics de Santanyí en els darrers 50 anys. La conclusió fou que surt més rendible fer front als potencials desperfectes d'un incendi que haver d'abonar la citada quantitat cada any a l'asseguradora.

D'altra banda, el batle ha convocat per al proper dijous dia 28 de març a les 13.00 hores el ple extraordinari reclamat per l'oposició que vol que l'Ajuntament doni explicacions i informi de tots els detalls que envoltaren l'incendi de l'institut el passat dia 19 de març.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris