muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Balears rep un 15% més de turistes que el primer trimestre del 2004

La recuperació dels mercats alemany i britànic en propicia l'augment

E.D.Palma.
Les Illes Balears registraren, respecte del primer trimestre de l'any passat, un increment del 15'6% en el nombre de turistes que arribaren de gener a març d'enguany. Són dades presentades pel Ministeri, que suposen un total de 788.000 turistes internacionals. Aquests bons resultats s'expliquen per la recuperació dels mercats alemany i britànic, que han crescut un 13'4% i un 16'6% de manera respectiva, durant els darrers tres mesos.

El nombre d'arribades augmentà a les Balears per setè mes consecutiu, cosa que situa l'Arxipèlag com la cinquena destinació turística més important de l'Estat. Per març, les Illes acolliren un total de 374.000 turistes, és a dir, un 19'2% més que el mateix mes del 2004. Encara són Alemanya i el Regne Unit els estats que concentren el major nombre de viatgers, amb un 85'5%.

Joan Flaquer, conseller de Turisme, considerà les xifres presentades per Frontur com a «molt positives» i afirmà que són importants sobretot pel moment en el qual arriben, en temporada baixa. Aprofità per comentar que l'estacionalitat és un dels problemes que més preocupen el Govern, a més de la rendibilitat de les empreses turístiques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris