muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

L'Ajuntament crea l'empresa municipal per gestionar el futur sòl industrial del poble

M.PUIGRÒS. Vilafranca.
L'Ajuntament de Vilafranca crearà una empresa municipal i multidisciplinar amb moltes finalitats entre les quals destaca la creació i gestió del futur polígon industrial. Es preveu que l'esmentada empresa pugui entrar en funcionament a principis del mes de juliol.

La primera passa és posar en marxa una comissió per estudiar la memòria i l'estudi econòmic de l'empresa, comissió formada pels regidors de l'equip de govern i un membre de cada partit de l'oposició, a més d'un metge titulat i un misser. Un cop la memòria i l'estudi econòmic s'hagin debatut es donarà d'alta l'empresa en sessió plenària. La creació de l'empresa municipal a Vilafranca pot significar un precedent important, ja que són pocs els ajuntaments petits que tenen la seva pròpia empresa.

Les finalitats del nou organisme municipal passaran per gestionar els serveis educatius i culturals com l'escola de música, els cursets de formació o les activitats de temps lliure. A més, també regularà la comunicació social com ara l'emissora local, les publicacions o els programes de festes. Així mateix, el cementeri municipal també serà ara competència de l'empresa pública, a més del manteniment de la via pública, dels equipaments esportius i l'enllumenat. La creació i gestió del futur polígon de la localitat també són finalitats importants de l'empresa municipal que es debatrà per primera vegada en el ple d'avui.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris