algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Quatre «tunos» detinguts a Suècia per una suposada agressió sexual

Els músics mallorquins asseguren que la versió de la jove és falsa

Quatre mallorquins membres d'una estudiantina foren detinguts a Suècia per un presumpte intent de violació. Ahir tornaren a Palma, però encara tenen l'ensurt al cos.

Els quatre músics foren detinguts el passat cap de setmana en un poble de Suècia acusats d'una suposada agressió sexual en un hotel i ahir, ja en llibertat, declararen que havien passat un calvari «perquè la denúncia contra nosaltres era falsa», asseguraren.

Els joves acudiren a la localitat de Frankerberg perquè havien estat contractats per participar en una festa temàtica sobre Espanya, que s'havia de realitzar en un hotel. Els amics actuaren sense cap problema, però en una de les jornades la seva situació canvià de forma radical. Els crits d'una dona alertaren la resta de turistes de l'hotel, i quan la interrogaren sobre el que havia ocorregut assegurà que els quatre «tunos» mallorquins havien intentat abusar-ne en una habitació.

Des de la Direcció de l'hotel s'avisà la policia, i els espanyols foren detinguts, mentre s'aclaria què havia passat a l'hotel. «La denúncia d'aquella al·lota va ser falsa, no férem res del que segons ella passà. Tampoc és cert el que s'ha publicat en els mitjans de comunicació suecs», explicà un dels components de l'estudiantina, encara molt afectat per l'odissea.

El cert és que després de quatre dies als calabossos els mallorquins foren posats en llibertat, fet que evidencia que els càrrecs contra ells no eren massa consistents. Els músics, amb tot, consideren que van ser tractats «malament» i ja s'han posat en contacte amb un advocat per estudiar emprendre accions legals contra la denúncia falsa.

El cas, en aquella localitat sueca, ha estat àmpliament comentat i els diaris locals -almenys tres d'ells- li han dedicat pàgines al tema. Fins i tot publicaren la foto dels mallorquins en una de les actuacions a l'hotel, abans de l'incident.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris