algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Les obres al pas a nivell comencen amb algunes retencions de trànsit

L'avinguda Germanies registrà problemes per assumir més vehicles

Les obres de soterrament del pas a nivell de Crist Rei començaren ahir al matí amb normalitat. Les restriccions de trànsit a la zona tan sols afectaren al migdia i a darrera hora de l'horabaixa l'avinguda Germanies en direcció a Sant Domingo, on es produïren retencions pel fet d'haver d'assumir una major quantitat de vehicles que provenien de l'avinguda Antoni Maura.

Un operatiu de la Policia Local dirigit pel major Baltasar Perelló tancà devers les deu del matí un dels dos carrils del primer tram de l'avinguda Germanies comprès entre la carretera de Lloseta i la d'Antoni Maura, per permetre que la maquinària ocupàs part dels terrenys de la fàbrica de calçat Lotusse, necessaris per començar la perforació del túnel en les properes setmanes.

Des del primer moment, es comprovà que les restriccions de trànsit no ocasionarien greus problemes, deixant de banda que molts conductors desconeixien que ja no es podia accedir a Crist Rei des de l'avinguda Antoni Maura i des de la del Tren. L'únic pas que hi ha ara cap a Crist Rei a través del pas a nivell és des de la carretera de Lloseta.

Durant tota la jornada dos agents de la Policia Local feren guàrdia a la zona per resoldre possibles problemes i informar els conductors. Com a itinerari alternatiu, es recomana als conductors que evitin la zona i facin servir l'avinguda General Luque i el carrer Ramon Llull per accedir al centre de la ciutat. Per evitar les retencions a Germanies, està previst invertir el sentit del carrer Sant Domingo per accedir fins al carrer Jaume Armengol.

La primera fase de les obres de soterrament del pas a nivell que començaren ahir s'allargarà prop d'un mes. En una segona fase, les obres de construcció del túnel per salvar les vies del tren obligaran a tallar tots els accessos rodats tant a l'estació com al pas a nivell.

És en aquest moment quan es preveu que es registrin més problemes de trànsit, ja que quedarà tallada al trànsit una important zona del centre urbà on hi ha una circulació important de vehicles. La Policia Local comunica que anirà col·locant cartells indicadors per facilitar el trànsit a mesura que avancin les obres, encara que demana des d'ara mateix que es prenguin rutes alternatives.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris