algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Un veí de Llucmajor de 68 anys mor en bolcar el seu tractor a Son Batlet

Joan Janer treballava a una finca a la falda de Randa quan es produí el sinistre

Joan Janer Socias, de 68 anys d'edat, feia feina ahir dematí amb el seu tractor en una finca situada a la falda del puig de Randa, just al límit entre Algaida i Llucmajor, però dins el terme d'aquest darrer municipi. Joan Janer residia al poble de Llucmajor amb la seva dona i al migdia havia d'anar a dinar a ca seva.

Ja eren les tres i quart i Joan encara no havia comparegut, de manera que la seva dona demanà a un familiar que anàs a la finca per veure si hi era.

Quan aquest familiar va arribar a la propietat, el nom de la qual és Son Batlet, va veure que el tractor havia bolcat i va sospitar que havia passat una desgràcia.

En acostar-s'hi, es temé que Joan Janer estava atrapat davall de la màquina i n'alertà tot d'una la Policia Local de Llucmajor.

Els agents anaren a cercar el metge del PAC i avisaren els Bombers del Consell de Mallorca i la Guàrdia Civil. També es desplaçà a la finca una patrulla de la Policia Local d'Algaida per si era necessària la seva ajuda.

El metge del PAC no pogué fer res per salvar la vida de Joan Janer i certificà la seva defunció.

Efectius dels Bombers de Mallorca del Parc de Llucmajor foren els encarregats de rescatar el cadàver de davall del vehicle pesant. Per la seva banda, la Guàrdia Civil s'encarregà de la investigació. Al cap de poc temps també es presentaren diversos familiars del mort, que quedaren commocionats arran de la tràgica notícia, com també molts de veïns de Llucmajor, on el matrimoni era molt conegut perquè hi residia des de feia anys.

El jutge de guàrdia de Palma ordenà l'aixecament del cadàver. A continuació, els operaris de la funerària de Llucmajor retiraren el cos i el traslladaren al dipòsit de cadàvers de l'Institut Anatòmic Forense de Palma, on se li practicarà l'autòpsia.

El tractor bolcà en un marjal. De moment, es desconeix si l'accident es degué a cap error mecànic del vehicle, a cap maniobra equivocada del conductor o a cap indisposició d'aquest, cosa que li hauria fet perdre el control del tractor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris