algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Els socialistes impulsen un ampli moviment social per vèncer a Cort

El pla 'Palma per Palma' té l'objectiu d'acostar el partit als ciutadans


El PSIB-PSOE està perfilant l'estratègia de cara a les eleccions municipals i autonòmiques que han de tenir lloc l'any 2007. Per començar, i quan falten dos anys per als comicis, els socialistes volen impulsar una «gran plataforma social» amb la intenció «d'apropar el partit als palmesans i els palmesans al partit». Aquest és l'encàrrec que la Federació Socialista de Mallorca ha fet al president de la Coordinadora Municipal, Celestí Alomar.

El projecte, batejat amb el nom de «Palma per Palma», compta amb el vistiplau dels secretaris generals de les quatre agrupacions locals i té un doble objectiu final: enfortir l'estructura interna de l'organització i recuperar el poder a Cort, que es va perdre el 1991 a mans del Partir Popular.

«Palma per Palma» s'estructura a través de dues línies d'actuació. Per una banda, es crearà un fòrum de debat, coordinat per «l'històric» militant i extinent de batle Josep Lluís Mádico, que abordarà diferents qüestions d'actualitat que afecten Ciutat.

D'altra banda, es constituiran diferents grups de participació ciutadana a través dels quals es produirà un intercanvi d'opinions i projectes entre el partit i les entitats que treballen als diferents barris de la capital balear.

Aquests grups de feina abraçaran els sectors de la cultura, l'esport, les noves tecnologies o els joves, entre altres. El portaveu del pla «Palma per Palma» serà el secretari general de Palma-Ponent, José Hila. El secretari d'organització de l'esmentada agrupació, Diego González, coordinarà els grups de feina.

La plataforma ciutadana estarà en permanent contacte amb els membres del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Palma per fer-los arribar le propostes que vagin sorgint. Aquest pla complementarà el que està elaborant l'equip del secretari d'organització del PSOE federal, José Blanco, de cara a aconseguir la victòria a les grans ciutats de l'Estat on no governen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris