nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Un veí d'Alaró mor en estavellar-se amb una ala delta a Betlem

La víctima tenia 29 anys i l'esposa, embarassada, i un fill presenciaren l'accident

100370

El fort vent va fer que l'esportista topàs contra les roques. Quedà malferit i amb un traumatisme cranioencefàlic.

J.M.S.


Mauricio Mena, un ciutadà argentí de 29 anys, i que des de feia sis anys vivia a Alaró, morí ahir quan iniciava un vol amb una ala delta a la zona de l'ermita de Betlem, a Artà. L'esposa de la víctima, embarassada, i un fill de quatre anys, foren testimonis del fatal accident, que passà cap a les 16:00 hores.

Devers aquesta hora, l'home inicià el salt en una zona on hi ha un precipici d'uns 300 metres, i llavors es va produir una forta ratxa de vent que va fer que l'ala delta s'estavellàs contra les roques. L'esportista quedà molt malferit, amb ferides en diferents parts del cos i traumatisme cranioencefàlic. El personal sanitari no pogué fer res per salvar-lo.

Quan es va donar la veu d'alarma, es van desplaçar cap al lloc de l'accident l'helicòpter de la Guàrdia Civil, amb efectius del GREIM; el Grup de Rescat de Muntanya del parc d'Inca, dels Bombers del Consell; policies locals d'Artà i personal de Protecció Civil de la mateixa localitat. Quan es va confirmar la mort del jove, es van traslladar al lloc efectius de la Policia Judicial, de la Guàrdia Civil de Manacor, i es va informar l'autoritat judicial de l'esmentada ciutat, que va delegar en el jutge de Pau d'Artà. Una vegada desplaçat al lloc de l'accident, ordenà l'aixecament del cadàver. El cos va ser traslladat després a Son Llàtzer, primer, i a l'Institut Anatòmic Forense, després, on se li practicarà l'autòpsia.

A més de l'esposa i el fill de la víctima, també va ser testimoni de l'accident un amic de la família. L'esposa va sofrir una crisi nerviosa i es van viure moments de tensió. L'operatiu per al rescat del mort es va donar per finalitzat devers les vuit de la tarda. A la zona de l'accident van bufar fortes ratxes de vent durant tota la tarda d'ahir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris