algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

La divisió interna dels hotelers de la Colònia acaba en renúncies

Els set exmembres no descarten muntar una nova associació


La divisió interna i les fortes discrepàncies en el si de l'associació hotelera de la Colònia de Sant Jordi han derivat en la fugida de set membres de l'entitat que han fet pública la seva renúncia. El gerent de l'associació, Gaspar Guasp, s'ha afegit també a aquest conjunt de renúncies. Aquest extrem fou confirmat ahir pel president de l'associació hotelera de la Colònia, Carlos González, el qual va vincular aquesta renúncia amb les polèmiques eleccions a la presidència de l'associació, que per tres cops consecutius, tingueren un resultat d'empat tècnic entre les dues candidatures, la de González i la de Pau Bonet.

Els set hotelers que han renunciat i s'han donat de baixa de l'associació eren els partidaris de la candidatura de Pau Bonet. «Els motiu de la renúncia dels set membres de l'associació és que no han acceptat l'empat tècnic, el qual ha fet que la junta directiva continuï sent la mateixa que la d'abans de les eleccions», ha explicat el president de l'associació. González també advertí que la renúncia «no ha estat el camí més adient. Tanmateix, la millor mnaera per reconduir la situació hauria estat el diàleg» i afegí: «no estam contents amb la renúncia».

En qualsevol cas, González ha admès que aquesta polèmica en el si de l'associació «fa malbé la imatge turística de la Colònia de Sant Jordi. Estam molt afectats». De totes maneres, el president de l'associació ha llançat un missatge de reconciliació i espera que «reconsiderin aquestes postures dràstiques. Tenim les portes obertes i la meva il·lusió és la reconciliació».

Per la seva banda, el delegat de Turisme a l'Ajuntament de ses Salines, Antoni Caldentey, comentà ahir que aquesta divisió «és molt negativa per la Colònia» i advertí que «esvaeix tota la feina feta aquest darrer any perquè sempre les relacions han estat molt bones». Els hotelers que han presentat la renúncia no descarten organitzar una nova associació hotelera que tindria la majoria dins la Colònia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris