algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

L'oposició vol un ple extraordinari per tractar el tema de l'Institut

Sospiten que hi ha hagut una negligència per part de l'Ajuntament

M.PUIGRÒS. Santanyí.
L'oposició de l'Ajuntament de Santanyí en bloc ha demanat un ple extraordinari a convocar en les properes dues setmanes per tal de tractar l'incendi de la biblioteca de l'Institut d'Ensenyança Secundària de la localitat que esdevingué el passat 19 de març a la nit.

El regidor socialista, Eloy Jesús Núñez, qui s'erigí com a portaveu de tota l'oposició en el passat ple de dijous a la nit, assenyalà que «creiem que hi ha hagut una negligència per part de l'Ajuntament. Que els serveis municipals no actuaren amb rapidesa i eficàcia i demanem responsabilitats polítiques».

Tal i com afirmà Núñez, «sempre segons les nostres fonts, hi ha noves dades com que a l'Ajuntament es va rebre una cridada a les 23.45 hores de dissabte per donar la veu d'alarma de l'incendi. La cridada es repetí a la una i quart de la matinada perquè la Policia Local no havia arribat encara». «A més, els meus testimonis assenyalen que la Guàrdia Civil fou la primera a arribar i no hi havia aigua perquè els bombers poguessin apagar el foc», puntualitzà el regidor del PSOE.

A més, Núñez manifestà que «esperàvem que aquest ple començaria amb una explicació dels fets per part del batle però no ha estat així, o almanco que ens hagués fet partíceps dels informes que conegui l'equip de govern, però res de res».

Les preguntes de l'oposició al batle Vidal foren clares, «estava assegurada la biblioteca?, inventariada? hi havia alguna pòlissa d'assegurances?». A totes les preguntes del regidor socialista, el batle de Santanyí, Miquel Vidal, digué que «ja es tractaria, doncs, el tema de l'incendi en el ple extraordinari», donant així el tema per tancat durant la sessió plenària.

El portaveu de l'oposició durant el darrer ple també manifestà que «feren venir el conseller Fiol i de seguida aquest digué que les despeses les pagaríem tots. Abans de fer aquestes afirmacions s'han d'esbrinar tots els detalls de l'incendi i si hi ha una pòlissa no s'ha de dir que ho pagarem de bell nou tots».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris