algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Cort diu que mantindrà la «Feria de Abril» tot i que Festival Park n'organitzi una de caire privat

Frau respecta la inciativa perquè és a Marratxí

G.M. Palma.
L'Ajuntament de Palma està decidit a mantenir la seva «Feria de Abril» tot i la competència d'una iniciativa privada al recinte Festival Park, de Marratxí.

La regidora de Dinamització Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, María José Frau, manifestà que la festa es farà a Palma «mentre la Casa d'Andalusia i els ciutadans de Palma li donin suport amb la seva assitència». Frau considerà que la «Semana Grande de Andalucía» del Festival Park no es pot considerar com una competència perquè es troba ubicat al terme municipal de Marratxí.

La nova Feria neix del descontent de dues entitats que han participat els darrers anys a la «Feria de Abril» de Palma, i que per desavinences econòmiques i d'horaris han optat per traslladar-se a l'esmentat recinte comercial. Els motius per a l'organització d'aquesta fira alternativa foren acceptats per la regidora. Frau recordà que l'any passat s'apujaren els preus de lloguer de les «casetas» perquè «fins ara el corrent el pagaven els llogaters, i ara el pagarà Cort». El preu del lloguer d'un envelat està valorat en 7.200 euros.

Un dels altres arguments dels «descontents» és la reducció de l'activitat horària nocturna ordenada per Cort. Els horaris establerts són de les 10 del matí a les 2.30 hores de la matinada els dies laborables, i fins a les 5 de la matinada els dies festius. Malgrat tot, la música a les «casetes» haurà de cessar mitja hora abans per facilitar el desallotjament del recinte.

Frau admeté que «Los Tigres i Eléctrica Ramblas són les dues organitzacions que han decidit abandonar la nostra festa i anar-se'n a Festival Park». La responsable de Dinamització Ciutadana digué que «aquests ja mostraren el seu to crític la passada edició i és en certa manera normal que hagin optat per altres alternatives si no venien a bé amb els nostres criteris».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris