algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

El batle de Calvià promou una recollida de firmes a favor del centre esportiu

A través de l'Àrea de Participació Ciutadana es donen formularis a favor del projecte

62830

Imatge del batle de Calvià, Carlos Delgado.


D'insòlita podria qualificar-se la iniciativa promoguda pel batle de Calvià, Carlos Delgado, després que ahir Diari de Balers desvetllàs que l'Estudi de Viabilitat d'Implantació del Centre de Tecnificació Esportiva oculta la construcció d'un centre comercial de 9.000 metres quadrats als terrenys propietat de la família Nigorra, on l'empresa Dragados, S'Institut, Govern i Ajuntament pretenen executar el polèmic projecte.

I és que segons ha pogut saber aquest diari, el primer edil calvianer, a través de l'Àrea de Participació Ciutadana i altres col·lectius afins al PP, acaba de promoure una campanya de recollida de firmes a favor de la consecució del ja polèmic Centre de Tecnificació Esportiva de Calvià.

Tan reivindicativa i inusual iniciativa, sobretot si es té en compte que el líder de la formació política que la impulsa és el batle del municipi, va començar a gestar-se el matí d'ahir a la mateixa Casa Consistorial de Calvià, mitjançant el repartiment de formularis en blanc a gent i col·lectius propers al PP, perquè es posassin immediatament a recollir firmes a favor de l'execució del centre esportiu que, si finalment es dóna a algun adjudicatari que es faci càrrec del projecte, valorat en 92 milions d'euros, presumiblement es construirà als terrenys de la família Nigorra.

D'altra banda, les reaccions a la notícia de la possible creació d'una superfície comercial de 9.000 metres quadrats al Pla de Ses Penyes Roges i al Sementer de Son Flor no s'han fet esperar. El portaveu del PSOE de l'Ajuntament de Calvià, Antoni Manchado, va assegurar que la construcció d'un centre comercial de 9.000 metres quadrats és una cosa «completament inviable», i al mateix temps va afegir que suposarà «carregar-se el petit i mitjà comerç». Així mateix, com a avís, l'edil socialista va manifestar que no veia gens clar que la totalitat de la gran superfície es destini només a la comercialització de productes esportius, sinó que allà segurament es vendran tot tipus de mercaderies.

S'ha de recordar, que tot i que encara està per definir quina empresa es farà càrrec de l'explotació del gran centre comercial, els directors generals del Consistori calvianer, Antoni Rami i Joaquín Legaza, viatjaren els darrers mesos a França, on es reuniren amb representants de Decathlon -l'empresa gal·lesa d'estris per l'esport-.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris