algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Preocupació a Crist Rei a causa de l'inici de les obres del pas a nivell

Ajuntament i SFM intenten calmar els ànims dels veïnats afectats

Els veïns de la barriada de Crist Rei es mostren molt preocupats davant l'imminent inici de les obres de soterrament del pas a nivell, que coincidiran amb altres tres projectes de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) ja en marxa a la zona de l'estació.

Dilluns començaran les restriccions de trànsit a l'avinguda del Raiguer. A partir del dia següent el pas a nivell tan sols podrà ser travessat en direcció al centre, i a principis del mes de juny, es tallarà definitivament el pas a nivell, també per als vianants, i es restringirà també el trànsit motoritzat a les avingudes Antoni Maura i Ferrocarril, i al carrer de l'Estació.

A la reunió informativa que l'Ajuntament d'Inca organitzà dimecres passat amb veïns d'aquesta zona es va poder comprovar que hi ha por que l'execució de les obres, prevista durant un termini de vuit mesos, converteixi la zona en un «caos circulatori», amb les conseqüents molèsties per veïns i comerciants.

El batle, Pere Rotger, amb el director-gerent de SFM, Rafel Pons, s'encarregaren ells mateixos de resoldre els dubtes de prop d'un centenar de veïns presents. Així s'eliminaren els temors a la possibilitat d'un nou «Carmel». «En cap moment s'excavarà per davall de les finques, ni tan sols de les voravies, explicà Rafel Pons.

Més difícil ho va tenir el batle, Pere Rotger, que es va haver d'esforçar per intentar explicar juntament amb el major de la Policia Local, Baltasar Perelló, els talls de trànsit i la reforma circulatòria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris