nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Yacht Club Cala d'Or fomentarà la desestacionalització turística

L'exclusiu club obrirà tots els mesos de l'any i tindrà 500 socis

M.PUIGRÒS.Santanyí.
L'acabat d'estrenar Yacht Club Cala d'Or, un centre de reunió privat destinat a l'oci i entreteniment dels seus exclusius socis, s'obre avui per primera vegada al públic amb la clara intenció de desestacionalitzar el turisme de la zona de Santanyí.

Unes instal·lacions de luxe ubicades a una de les zones més exclusives del port de Cala d'Or, que ja compten amb «uns 600 interessats a formar part del club», tal com assenyalà la directora general de l'establiment Pam Op den Brouw. Malgrat tot, el club estableix una quota màxima de 500 socis que hi poden acudir acompanyats de les seves respectives famílies.

L'horari del Yacht Club Cala d'Or serà de vuit del matí a dotze de la nit i estarà obert els 365 dies de l'any. Així, s'incentivarà l'augment de més negocis a la zona durant tota la temporada i s'intentarà rompre l'estacionalitat turística.

El club s'estableix com una fita única i exclusiva tant en el panorama illenc com en el nacional. La quantitat de diners a abonar per tal de poder ser soci del Yacht Club Cala d'Or és de 18.000 euros en una primera quota i 750 euros anuals per a manteniment. Emperò el títol de soci es pot revendre o deixar en herència als fills. Està prevista una segona fase de les instal·lacions on es construirà una sala per a conferències major a la ja existent, una pista per practicar esquaix com també una altra piscina.

A l'acte d'inauguració hi acudiren diverses autoritats de l'Ajuntament de Santanyí, entre ells el batle Miquel Vidal, a més del director general de Promoció Turística del Govern balear, Eduardo Gamero, en representació del president Jaume Matas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris