algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Prop de 200 famílies de Balears amb parts o adopcions múltiples rebran un ajut de 1.800 euros

La campanya té un pressupost de 250.000 euros

M. QUES.Palma.
La Conselleria de Presidència ha posat en marxa una nova línia d'ajudes destinades a les famílies amb parts o adopcions múltiples. Aquest projecte rep el nom de Targeta Nadó i té com a objecte ajudar a l'adquisició de productes d'higiene, com els bolquers i alimentació dels bebès.

Las famílies podran sol·licitar les ajudes a partir del pròxim dilluns i la seva concessió es resoldrà en dos mesos des del dia després de la presentació. A la presentació hi foren presents la consellera de Presidència, Rosa Puig, que explicà que «la iniciativa disposa d'un pressupost de 250.000 euros per 2005 i un milió fins el 2008».

Puig detallà que els ajuts es rebran mitjançant l'entrega d'un talonari de 48 vals de 25 euros cadascun, fins a un import de 1.200 euros anuals per a les famílies de dos infants o un talonari de 60 vals de 30 euros cadascun, per un import total de 1.800 euros per a les famílies amb més de dos fills. D'aquesta manera, l'import mensual de l'ajut serà de 100 durant un any en el cas de naixement o adopció de dos infants, o de 150 euros mensuals en cas de naixement de tres o més nins. Els vals podran ser canviats per productes d'higiene i alimentació en qualsevol farmàcia de Balears associada al Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes.

Per una altra banda, les famílies que vulguin rebre aquests ajuts hauran de tenir una renda anual inferior a 45.000 euros i acreditar la seva residència legal a les Balears amb una antiguitat d'almenys tres anys i que en el cas d'acolliment o adopció el menor no podrà superar els dos anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris