nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
12°

L'ampliació del col·legi Son Juny no cobreix les necessitats escolars

El director culpà els tècnics i els polítics locals de les mancances


L'ampliació de les instal·lacions del col·legi Son Juny de Sant Joan, que fou inaugurada ahir, no cobreix totes les necessitats del centre. En el decurs de l'acte d'inauguració del nou gimnàs i de l'edifici d'educació infantil, el director del col·legi, Josep Roig, aprofità el seu parlament per recordar als presents les mancances de les noves instal·lacions. «Una millora tan destacada -assenyalà Roig- no s'adapta així com hauríem volgut a les necessitats exposades». El director en culpà l'equip tècnic, «no gaire sensible als suggeriments dels professors», i també lamentà que no s'observi «una major implicació dels representants del municipi».

Per la seva banda, el conseller d'Educació i Cultura, Francesc Jesús Fiol, manifestà que «l'ampliació ha suposat un gran esforç econòmic que obeeix una necessitat», per admetre a continuació que «tot és millorable i sempre es pot fer més, però allò important és que es dugui a terme».

A pesar de tot, i reivindicacions a part, l'acte d'inauguració fou molt animat. Fiol i el gerent de l'Ibisec, Andreu Obrador, foren rebuts pel batle de Sant Joan, Joan Matas. El projecte, dissenyat el 2001, ha costat 67.507 euros pagats de manera íntegra pel Govern. Les instal·lacions s'estrenaren el setembre del 2004.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris