nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

El ple municipal aprova el trasllat de Buades per millorar la qualitat de vida dels veïns

C. MORENO.Binissalem.
Després de més d'un any de negociacions amb l'empresa Buades, el ple municipal n'aprovà ahir de manera definitiva el trasllat al polígon, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels veïns que resideixen a prop.

El conveni s'aprovà amb els vots favorables de l'equip de govern -PSOE- i el PP i amb el vot en contra dels Independents. La portaveu del PSM, Antonina Ferrà, no acudí al ple reunió per motius familiars. El regidor de Comunicació, Josep Maria Pons, explicà que «amb aquest conveni volem garantir que no hi hagi un aprofitament especulatiu del solar de Buades». Ara una comissió mixta, formada pel Consistori i per la mateixa empresa, s'encarregarà d'estudiar el cost del trasllat, que s'estima més o menys en 9,5 milions d'euros. Encara no s'ha concretat quin aprofitament tindran els 24.000 metres de terreny que deixarà Buades. En tot cas, l'acord especifica que almenys se n'han de destinar 3.000 a zona verda.

El portaveu dels Independents, Pere Pol, exposà que «proposarem que la urbanització del solar sigui a través d'una empresa mixta entre l'Ajuntament i Buades, perquè així les factures en blanc, negre i gris poden escapar de la comissió que es crearà». Segons Pol, el trasllat de Buades «és una excusa per fer el polígon industrial, en el qual hi ha interessos creats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris