nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

El Govern vendrà des del 15 d'abril la tarjeta verda però no sap a qui

Encara no hi ha dades de quines empreses turístiques la comercialitzaran

El Govern de les Illes Balears ha anunciat la comercialització de la targeta verda a partir del 15 d'abril, però no ha pogut donar cap dada sobre quines són les empreses amb les quals signarà acords, ni quins són els volums de compra de targetes que es preveuen.

Pau Collado, gerent de la Fundació pel Desenvolupament Sostenible, encarregada de gestionar els beneficis de l'esmentada targeta, confirmà que començarà la ronda de contactes amb empresaris turístics per a la comercialització de la targeta a partir del proper divendres, però que, de moment, no hi ha tancat cap contracte amb els tours operadors, cadenes hoteleres, companyies aèrees i empreses de lloguer de cotxes. Tampoc cap d'aquestes empreses ha sol.licitat o expressat fins ara la intenció de comprar les targetes.

S'espera que sigui a partir del proper 1 de maig, quan els turistes puguin gaudir dels avantages de la iniciativa que Collado qualificà de «nova i innovadora».Per altra banda, el gerent de la Fundació no pogué avançar previsions de venda, ja que considerà que «sense l'experiència d'altres anys és difícil preveure l'acceptació que s'obtindrà». En aquest sentit, recordà que aquesta manca de previsions ve donada també pel caràcter «voluntari» de la mateixa, la qual cosa fa que sigui més complicat de concretar.

Malgrat que les dades són incertes, Joan Flaquer, declarà que algunes de les empreses turístiques més importants han expressat el seu interés per aquest «producte» i que ja s'ha contactat amb TUI, Thomson, Neckermann o ITS, principals operadors alemanys a les Illes.

Fins ara, s'ha estat treballant per desenvolupar i confirmar tots els serveis i continguts de la targeta, així com el funcionament de la mateixa. Però, aprofitant el període de fires, es començà la publicitat en diferents accions, com ara en la que participà la model alemanya Claudia Schiffer, en la darrera darrera edició de la ITB de Berlin. Haurem d'esperar encara fins el maig per conèixer l'èxit de la targeta verda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris